Henkinen mentorointiAjatuksesi ja sanasi ovat energiaa, kun puhutaan mielen luomisvoimasta. Ei ole samantekevää miten puhumme itsellemme tai toisillemme. Vanha sananlasku; "niin metsä vastaa kuin sinne huudetaan" on hyvinkin paikkansa pitävä oppi. Jos ajattelet että "et osaa," et tällöin osaakaan tai "minulla ei ole ikinä rahaa," ei sinulla sitä tällöin todennäköisesti tule olemaan. Kun lähdet muokkaamaan ajatuksiasi, sanojasi ja tekojasi myönteisempään ja korkeavärähteisempään suuntaan, seuraa tästä uudenlaisia onnistumisia elämässäsi ja sisäinen hehkusi alkaa loistamaan yhä kirkkaammin vetäen puoleensa rakkautta, runsautta, vapautta, menestystä ja terveyttä elämääsi. Henkinen ja psyykkinen hyvinvointi ei ole itseisarvo ja toisinaan tarvitsemme tukea sekä uuden suunnan valaisijaa elämäämme. Henkinen mentorointi -palvelussa varaat ajan keskustelulle kanssani, jonka aikana saat kerrankin kertoa kokonaisvaltaisesti tilanteestasi läsnäolevassa rakkaudellisessa seurassa.

  • Onko sinulla haasteita elämässäsi joihin kaipaat muutosta, mutta et tiedä miten lähteä näitä selvittämään ja parantamaan?
  • Koetko että löydät itsesi kerta toisensa perään ihmissuhteesta, jossa et tule kuulluksi ja rakastetuksi juuri sellaisena kuin olet?
  • Koetko että et löydä lähellesi ihmisiä, jotka aidosti välittävät sinusta? Koetko että olet aina antamassa, mutta et ikinä itse vastaanottamassa?
  • Koetko toistuvasti niukkuutta ja varattomuutta, etkä löydä tietä miten pääset kokemaan vaurautta ja runsautta elämässäsi?

Näitä vastaavia kysymyksiä on elämässämme lukemattomia mutta lohdullinen tosiasia on , että näihin tulet saamaan positiivisen muutoksen ja riittää vain, että olet siihen valmis. Henkinen tuki- palvelu on tällöin oivallinen vaihtoehto sinulle. Kaikki lähtee liikkeelle sinun sisältäsi ja olen oman matkani ansiosta valmistautunut auttamaan sinua muuttamaan sisäistä tapaasi ajatella, puhua ja tuntea. Sisäisen muutoksen avulla saat kokea oman todellisen valovoimasi ja vetää puoleesi uusia rakkaudellisia ihmissuhteita, kokea nykyisissä ihmissuhteissasi parannusta, löytää hyvinvointia sekä vaurauden, runsauden ja menestyksen kokemuksia elämääsi.

30-45 minuutin keskusteluaika 45€ sopii sinulle kun haluat läsnäolevaa keskustelu tukea ja uusia näkemyksiä ratkaisemaan jonkin pulmallisen tilanteen elämässäsi. Apunani tilanteesi tulkinnassa käytän rakkaudellisia Tarot-kortteja selventämään tilanteen energeettisen sanoman.

60-80 minuutin keskusteluaika 75€ sopii sinulle kun haluat kertoa tilanteestasi syvällisesti ja pohtia millaisia tavoitteita sinulla on unelmaelämäsi luomiseksi. Pääset antautumaan mielen rentoutus harjoitukseen, jonka avulla lähdetään avaamaan syvällä olevia alitajuisia tunnelukkoja ja -traumoja. Teemme myös visuaalisen harjoituksen kuinka pääset tavoitteeseesi. Apunani tilanteesi tulkinnassa käytän rakkaudellisia Tarot-kortteja selventämään tilanteen energeettisen sanoman.

Varaa aika tästä

Henkinen valmennus kokonaisuus sisältää 3 x 60-80 minuutin keskusteluaikaa, joissa asetamme konkreettisia tavoitteita unelmaelämäsi luomiseksi. Etätapaamisten aikana teemme mielikuvamatkoja ja harjoituksia, jotka tukevat edistymistäsi alitajuisten tunnelukkojen avautumisessa. Saat harjoituksia ja neuvoja, joita voit harjoittaa valmennuksen jälkeen myös itseksesi ja näin matka kohti mielen luomisvoiman löytämistä voi alkaa. ✨✨✨ Kysy Henkisestä valmennuksesta lisää tästä.