Asiakkaani kertovat

"Ninna teki minulle kvanttihypnoosihoidon, joka oli itselleni täysin uusi kokemus, enkä tiennyt yhtään, mitä odottaa. Alkuun keskustelimme sillä hetkellä mielessä olleista asioista ja näiden pohjalta loimme odotukset ja kysymykset, joihin hoidon aikana toivoin saavani vastauksia.

Ninnan ihana läsnäolo ja rauhallisuus saivat tuntemaan oloni turvalliseksi ja pääsin helposti syvään rentouden tilaan, jossa koin aivan upean matkan jonnekin sellaisiin sfääreihin, mitä en tiennyt edes olevan. Koin koko ajan olevani turvassa ja Ninnan lempeällä johdatuksella sain huikean kokemuksen.

Sain myös vastauksen kysymyksiini ja hyvää vahvistusta sille, mitä toivoinkin saavani. Lämmin suositus Ninnalle, ihan mieletön kokemus ❤️🙏🏻"

"Kvanttihypnoosihoidon vaikutukset tuntuivat heti, aluksi ihan erilaisena energiana, mutta konkreettisestikin välittömästi. Minulla oli yksinlaulu tunti ja ihana opettajani sanoi, että minun ääneni on todella vahvistunut ja on sointuvampi. Itsekin huomaan, että puhun kuuluvammalla ja selkeämmällä äänellä. Äärimmäisen kiitollisena sinusta ja avustasi❤️ "


"Ninna loi kvanttihypnoosihoidossa rakkaudellisen ja turvallisen tilan, jossa oli helppo syvärentoutua. Sain paljon hoitoa ja kiinnostavaa tietoa, joka toi luottamusta ja oivalluksia tähän hetkeen. Hoito alkoi jo ennen tilaisuutta sillä, että irtipäästettävät tunteet nousivat pintaan. Hoidon jälkeen olo oli rentoutunut ja luottavainen. Lämpimästi suosittelen kokeilemaan. "

"Kvanttihypnoosihoito kokemus oli hieno ja unohtumaton, suosittelen lämpimästi ❤️"" Olen saanut paljon apua kehon erilaisiin kiputiloihin sekä stressin hallintaan Ninnan tarjoamien etäenergiahoitojen avulla Koen energiahoitojen aikana voimakkaita energiavirtauksia sekä valovoimaisuutta. Kiitos Ninna. "


" Sinulla on niin lempeä ääni ja lempeä energiahoito, että voisin olla joka kuukausi hoidossa." 


" Ninnan energiahoito oli todella miellyttävä. Tunsin energian voimakkaasti ja pääsin syvään rentouden tilaan. Hoidon jälkeinen keskustelu selkeytti ajatuksiani ja hoito auttoi varmasti elämäni prosesseissa eteenpäin. Ninna on sydämellinen, valovoimainen ja kannustava persoona. Suosittelen ehdottomasti hänen hoitoja ja palveluja. "

" Minulle on jäänyt aina miellyttävä ja voimaantunut tunne keskusteluhetkistä Ninnan kanssa.  Ninna kohtaa minut asiakkaana aidosti ja läsnäolevasti. Vahva suositus. "

" Tämä oli skeptikkona ensimmäinen energiahoito kokemukseni. Yllätyksekseni kokemus oli todella voimallinen mutta silti turvallinen. Ninna on todella rakkaudellinen ja sympaattinen ihminen, joka ihanasti ottaa huomioon kaikki pinnalle nousseet syvässä piilossa olleet tunnetilat. Hoidon jälkeen oli ihana vielä purkaa niitä hänen avustamanaan. Suosittelen sydämeni pohjasta. "